Share This
//8/3 NGÀY ĐẶC BIỆT – CHO NHỮNG BÔNG HOA ĐẶC BIỆT NHÀ RCVN

8/3 NGÀY ĐẶC BIỆT – CHO NHỮNG BÔNG HOA ĐẶC BIỆT NHÀ RCVN

     8/3/2021 – Ngày hành động của các anh – ngày đặc biệt của các chị em. Ngày 8/3 năm nay với đại gia đình RCVN thật đặc biệt, có thể xem như đích thực là ngày “Hành động” của các anh – từ hành động to đến hành động nhỏ – các anh nhà RCVN đã “ra tay” tất tần tật để các chị em phụ nữ nhà mình có được một ngày ngày 8/3 tươm tất nhất.

      Tại văn phòng ADC, sáng sớm các anh đã âm thầm đến văn phòng chuẩn bị mọi thứ, để các chị em khi vào văn phòng kịp bất ngờ với hoa và quà đã được đặt ngay ngắn trên bàn. Còn ở văn phòng SSC thì tạo bất ngờ bằng một cách hoàn toàn khác: “Để dành điều tốt nhất cho đến cuối cùng” – quà được bí mật cho đến tận cuối giờ các anh mới trao tận tay các chị em. 

     Các anh ở cả 2 văn phòng cũng rất tinh tế khi setup các góc backdrop rất điệu đà, đúng chuẩn bánh bèo để phục vụ cho niềm đam mê chụp hình bất tận của các Rivercrane-girls.

     8/3 năm nay đối với các Rivercrane-girls thật đặc biệt. Ai nấy đều rất vui và hạnh phúc khi nhận được tấm lòng của các anh gói ghém vào những sự chuẩn bị, những lời chúc và cả những món quà hết sức tinh tế, hữu ích cho các thành viên nữ nơi đây. Thay mặt đại gia đình RCVN, thay mặt các Rivercrane-girls xin gửi lời cảm ơn chân thành đến các anh em, cảm ơn mọi người về những tình cảm, công sức mà mọi người đã bỏ ra cho một ngày 8/3 thật tròn đầy. 

     Xin thay mặt đại gia đình RCVN chúc các Rivercrane-girls và tất cả chị em phụ nữ một ngày 8/3 ngập tràn niềm vui, luôn xinh đẹp, luôn hạnh phúc và luôn rạng ngời như những đóa hoa nhé!


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close