Share This
//BỮA TRƯA NGÀY CUỐI NĂM NHÀ RCVN

BỮA TRƯA NGÀY CUỐI NĂM NHÀ RCVN

Theo truyền thống của nhà RCVN, trước khi các anh chị em tạm gác công việc để về quê ăn Tết, sum họp cùng gia đình, vào ngày làm việc cuối cùng nhà RCVN luôn cùng nhau chuẩn bị một “Bữa trưa thân mật ngày cuối năm”

Không giống như các bữa tiệc ở những dịp khác, tiêu chí chuẩn bị cho bữa trưa cuối năm ở RCVN luôn là: “cây nhà lá vườn”- ai có gì mang nấy, ai chưa kịp chuẩn bị để ủng hộ đồ ăn thì có thể góp sức vào công tác bày trí, dọn dẹp đồ ăn luôn. Cùng nhau cắt cắt, xếp xếp, bưng bưng ^^, tất cả mọi người trong RCVN cùng xắn tay áo phụ một phần để bữa ăn được chuẩn bị một cách tươm tất nhất có thể. 

Bữa ăn trưa cuối năm không chỉ để mọi người dùng bữa tiện hơn trong ngày cận kề Tết – khi Sài Gòn bắt đầu vắng dần các hàng quán, các cô bán cơm, các bác bán hủ tiếu đã “bỏ rơi” mọi người để về quê ^^ – mà còn là dịp để mọi người quây quần bên nhau, kể nhau nghe những câu chuyện vui, những kế hoạch trong dịp Tết cận kề. Hơn nữa đây còn là cơ hội để mọi người trao nhau những lời chúc, những lời dặn dò ngắn gọn nhưng đầy sự quan tâm nhau như: “về quê cẩn thận nha”, “đi xe nhớ đeo khẩu trang kỹ vào để tránh cô vy”, “Tết nhớ bảo trọng cân nặng đó nha :’) “,… Các thành viên nhà RCVN miệng cười mà lòng ấm áp, không có mai, không có đào nhưng ai cũng cảm nhận được không khí Tết vui tươi ngập tràn trong văn phòng.

 

Cám ơn cả nhà RCVN đã cùng nhau làm nên một bữa trưa cuối năm đầy ý nghĩa. Kính chúc các anh chị Rivercraners và tất cả mọi người đón một cái Tết an toàn, một năm mới Hạnh phúc – An khang – sức khỏe dồi dào và nhất là gặt hái nhiều thành công hơn nữa!

HAPPY NEW YEAR 2021!!!


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close