Share This
//Chào mừng ngày phụ nữ Việt Nam 20-10

Chào mừng ngày phụ nữ Việt Nam 20-10

 

Trong năm có 2 ngày quan trọng nhằm tôn vinh vai trò của người phụ nữ trong gia đình và xã hội, quốc tế phụ nữ 8/3 và ngày phụ nữ Việt Nam 20/10. Trong những ngày này, các gentleman Rivercrane Việt Nam luôn dành cho các lady những điều bất ngờ và tuyệt vời nhất.

Hôm qua, 20/10/2016, hội Super Man gồm các thành viên nam trong công ty đã chúc mừng ngày Phụ nữ Việt Nam cho chị em với những tiết mục rất thú vị.

Mở đầu là màn chào mừng nồng hậu với vườn bong bóng do các anh đã cất công chuẩn bị từ sáng sớm. Cả sàn nhà tràn ngập bong bóng đến nỗi không có lối đi.

collage

collage-2

Tiếp đó là những món quà vô cùng dễ thương và những thanh Sô cô la màu hồng từ các anh. Những món quà không chỉ có giá trị về vật chất mà còn mang trong đó tấm lòng của các anh đã bỏ tâm huyết chuẩn bị.

793c2b7f0071793eb452f775b1fa215daad0a3e05fa84832d2pimgpsh_fullsize_distr

collage-3

Cả ngày 20/10 chị em đã nhận được rất nhiều lời chúc ý nghĩa , những lời chúc gửi đến chị em như lời cảm ơn từ một nửa kia của thế giới.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close