Share This
//FAMILY DAY EVENT – 2016

FAMILY DAY EVENT – 2016

Ngày 30/07/2016 vừa qua, toàn thể thành viên Công ty RCVN và gia đình đã tham dự một trong những sự kiện hết sức ý nghĩa của năm – Family day 2016 – Sharing happy moments together. Sự kiện đã được tổ chức trong bầu không khí ấm cúng tại nhà hàng Tre Việt. Và như năm ngoái, Tổng giám đốc Shinano Koki cũng sang Việt Nam để chung vui với mọi người trong sự kiện này.

IMG_0269

IMG_0073

Hàng năm, công ty tổ chức chương trình không vì mục đích gì khác ngoài mong muốn tạo ra một sự kiện nơi người thân có cơ hội được tìm hiểu rõ hơn về công ty, nơi con em mình đang làm việc. Đồng thời tạo sân chơi để các thành viên cùng người thân có khoảnh khắc kết nối, gắn bó, chia sẻ vì tin rằng gia đình chính là điểm tựa của cá nhân xuất sắc, và nhân viên xuất sắc chính là nền tảng của một công ty phát triển vững mạnh. 

Là năm thứ 2 tổ chức sự kiện này, Ban tổ chức đã có sự chuẩn bị chu đáo hơn với nhiều hoạt động hấp dẫn. Mở đầu là các tiết mục văn nghệ của các thành viên RCVN với sự cổ vũ nhiệt tình toàn thể khách tham dự.

IMG_0063

Sự kiện diễn ra thật vui vẻ, náo nhiệt với các trò chơi giao lưu giữa nhân viên và người thân tham dự, đặc biệt còn có sự góp mặt của các thiên thần nhỏ. Đương nhiên không thể thiếu những món quà lớn “dưới 1 tỷ” khích lệ cho các gia đình, các team thắng cuộc.

IMG_0094 IMG_0099

Tiếp đến, các thành viên RCVN được thưởng thức buffet với những món ăn mang âm hưởng của làng quê Việt Nam với phong cách rất dân dã.

IMG_0138

IMG_0166

Sự kiện kết thúc với lời cảm ơn sâu sắc của công ty đến những đóng góp tích cực của tập thể nhân viên cho sự phát triển của Rivercrane tại Việt Nam, và mong muốn Ngày hội gia đình sẽ trở thành sự kiện thường niên và không thể thiếu của Rivercrane Việt Nam.

 


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close