Share This
//FAMILY DAY EVENT – 2017

FAMILY DAY EVENT – 2017

Ngày 26/08/2017 vừa qua, toàn thể thành viên Công ty Rivercrane Việt Nam và gia đình đã cùng tham dự một trong những sự kiện hết sức ý nghĩa của năm – Family day 2017 – Your Family is All Of Your Life. Sự kiện đã được tổ chức trong bầu không khí hết sức trẻ trung và năng động tại khu du lịch BCR quận 9.

Hàng năm, công ty tổ chức chương trình không vì mục đích gì khác ngoài mong muốn tạo ra một sự kiện nơi người thân có cơ hội được tìm hiểu rõ hơn về công ty, nơi con em mình đang làm việc đồng thời tạo sân chơi để các thành viên cùng người thân có khoảnh khắc kết nối, gắn bó và chia sẻ. Vì tin rằng gia đình chính là điểm tựa của cá nhân xuất sắc và nhân viên xuất sắc chính là nền tảng của một công ty phát triển vững mạnh.

Năm nay, Family day có khác hơn so với năm ngoái. Family day năm nay được tổ chức với cả hai hoạt động, ngoài trời và trong nhà. Mở màn cho tiết mục ngoài trời chính là màn tự giới thiệu của các gia đình.

Sau đó là những trò chơi đội nhóm dành cho các gia đình không kém phần náo nhiệt nhưng cũng không quá sức, các bé đều có thể tham gia cùng với ba mẹ. Các trò chơi được ban tổ chức xây dựng nhằm gắn kết tình cảm trong gia đình và giữa các gia đình với nhau. Cùng hợp tác để tạo nên những bức ảnh đẹp nhất, cùng trình diễn nhảy múa trên nền nhạc, cùng nắm tay nhau tiến đến chiến thắng,…

Những phần quà cho những trò chơi cũng vô cùng hấp dẫn.

Sau khi đã vận động hết mình với các trò chơi, công ty chiêu đãi mọi người với tiệc nướng BBQ.

Sự kiện kết thúc với lời cảm ơn sâu sắc của công ty đến những đóng góp tích cực của tập thể nhân viên cho sự phát triển của Rivercrane tại Việt Nam, và mong muốn Ngày hội gia đình sẽ trở thành sự kiện thường niên và không thể thiếu của Rivercrane Việt Nam.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close