Share This
//Kỷ niệm 4 năm thành lập công ty Rivercrane Việt Nam

Kỷ niệm 4 năm thành lập công ty Rivercrane Việt Nam

Sau 4 năm hoạt động, từ những kinh nghiệm quý báu kế thừa từ công ty mẹ, cùng với sự cố gắng của các anh chị em của Rivercrane Việt Nam mà công ty đã có những thành công nhất định và ngày càng phát triển.

Ngày 09/12/2016 vừa qua, công ty Rivercrane Việt Nam đã tổ chức tiệc mừng sinh nhật lần thứ 4 của mình tại nhà hàng Ân Nam, đánh dấu chặng đường 4 năm xây dựng và phát triển.

Buổi tiệc được diễn ra trong không khí ấm cúng của sảnh tiệc nhà hàng với bàn tiệc, sân khấu được trang trí công phu, đầy đủ các thiết bị âm thanh phục vụ cho các tiết mục văn nghệ hấp dẫn.

img_0281

Bắt đầu với phần phát biểu của bác Tổng – cắt bánh sinh nhật, tiếp đó những món quà nho nhỏ gửi đến các nhân viên đã sát cánh với công ty trong thời gian qua. Tiệc buffet là phần quan trọng nhất để nạp đầy năng lượng chuẩn bị cho màn vận động với các tiết mục đặc sắc của các nhóm.

Trong khi chờ ban giám khảo cho kết quả, 2 chiếc kỷ niệm chương MVP 2016 đã được trao cho 2 nhân viên đã có thành tích tốt trong năm vừa qua. Và sau thời gian chuẩn bị công phu đợi đến ngày trình làng, tiết mục “Tấm Cám chuyện không dám kể” đã xuất sắc dành được giải quán quân của Rivercane Got Talent năm 2016, á quân là tiết mục múa của các chú tuần lộc.

fotorcreated2

Cuối cùng là phần bốc thăm trúng thưởng “không giống ai”: bốc thăm – xem – có thể đổi với người khác (hoặc cướp, giật) để lấy được những lá thăm có nội dung “hoành tráng”: “Giải độc đắc”, “Giải Mega”, “Giải Thần Tài”, “Phúc Lộc Thọ”,… và cuối cùng các phần quà giá trị đã thuộc về: “Giải quà thường”, “Giải quà nhỏ”, “Giải siêu nhỏ” và “Không giá trị” đã trúng được phần quà to bự nhất.

img_0325


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close