Share This
//Lì xì đầu năm Đinh Dậu

Lì xì đầu năm Đinh Dậu

Theo văn hóa Việt Nam từ bao đời, tục lì xì đầu năm cho trẻ nhỏ với những lời chúc tốt lành mong trẻ luôn khỏe mạnh và mau ăn chóng lớn, học hành giỏi giang đã trở thành một nét văn hóa không thể thiếu trong dịp đầu năm mới. Và Tết năm nay, các “bé” bự của Rivercrane cũng nhận được những phong bao li xì từ ban lãnh đạo.

Tuy bác Tổng không có mặt tại Việt Nam để trao tận tay mọi người, nhưng với những lời chúc tốt lành từ phương xa, bác mong mọi người có nhiều sức khỏe để thực hiện được những dự định sắp tới của mình. Các anh chị trong ban lãnh đạo cũng nhân dịp này tổ chức một trò chơi bốc thăm nho nhỏ cho mọi người.

collage_photocat

Thật bất ngờ với những bao lì xì “nhỏ nhưng có võ”, có bao dày, có bao mỏng, nhưng không thể biết được phần quà nào lớn hơn đâu nha. Phải rất may mắn để bắt được đồng 2 yen trong phong bao nhỏ xíu và theo đó là phần quà vô cùng to bự.

Bước qua năm cũ bắt đầu năm mới, chúc tập thể thành viên Rivercrane Việt Nam, gia đình, bạn bè và mọi người nhiều sức khỏe, gia đình đầm ấm, hạnh phúc, con cháu chăm ngoan, học hành tấn tới, chị em thì mãi tươi trẻ, xinh đẹp và mọi người sẽ luôn thành công trong những công việc sắp tới của mình.

9d892b4c2fc151fe7d1f7179e8ee6a4d

“Năm con gà tiền bao la”.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close