Share This
//MID-AUTUMN FESTIVAL 2022

MID-AUTUMN FESTIVAL 2022

“Bỗng nhận ra hương ổi.
Phả vào trong gió se.
Sương chùng chình qua ngõ.
Hình như thu đã về.”

(Sang thu-Hữu Thỉnh)

Mùa thu vẫn được xem là mùa đẹp nhất trong năm, mùa của những cơn gió se lạnh, của bầu trời xanh biếc, của sắc ánh vàng khi cây chuyển mình thay lá, từng giọt nắng óng ả sang mùa, đậm đà hương sắc. Và mùa thu cũng là mùa chứa đựng ngày trăng tròn nhất, đẹp nhất, tỏa sáng nhất trong năm. Một ngày mà nắng như bớt lửa, chờ đợi đêm về để tỏa sáng một vầng trăng… và đó là ngày Tết đoàn viên. 

Trung thu rục rich trở minh 
Kéo theo bao tấm Chân Tình gửi trao!

   Tết Trung thu từ lâu đã trở thành nét văn hóa truyền thống của người Việt Nam bởi vì nó mang nguồn gốc và ý nghĩa rất thú vị và đặc sắc. Không khí Trung Thu cận kề, những gian hàng đèn lồng, bánh trung thu đủ mọi màu sắc khác nhau trên mọi cung đường góc phố, cái không khí thân thuộc ấy không chỉ khiến người ta háo hức, mong chờ, mà còn gợi lại những hoài niệm về tuổi thơ, về những khoảnh khắc thân thương bên gia đình, người thân, bạn bè.

Ngoài kia không khí trung thu đang tràn ngập khắp mọi nẻo đường và ở đây, ngay lúc này tất cả các thành viên của đại gia đình RCVN cũng đã hòa mình vào không khí đầm ấm đó. Mỗi một người bạn gặp đều là những mảnh ghép giúp hoàn thiện cho bức tranh của chính bạn, mỗi thành viên là một mảnh ghép, một vai trò khác nhau để tạo nên một chỉnh thể hoàn hảo. Và ở đây, đại gia đình RCVN đã tìm được những mảnh ghép đó, và đã đang từng ngày xây dựng nó ngày càng phát triển gắn bó cùng nhau đoàn kết vươn xa hơn. “Mùa trăng thì vẫn vậy, chỉ có tấm lòng trao nhau ngày một đẹp lên.”

  Và bánh Trung Thu dần được coi như một thức quà đặc biệt không thể thiếu đối RCVN mỗi dịp Tết Trung Thu về. Món quà trao đi với ý nghĩa mong muốn mỗi chiếc bánh, một hương vị, ngàn lời chúc, vạn điều tốt lành gửi gắm đến mỗi thành viên trong đại gia đình.

Những cô gái của nhà RCVN đang xúng xính trên tay hộp bánh, hộp quà, hết sức vui nhộn rôm rả kể nhau nghe những dự định cho một mùa “Trăng” đang đến rất gần. 

Và lời kết cuối cùng RCVN muốn gửi ngàn yêu thương đến mọi người….
Trung Thu sung túc – Hạnh phúc đoàn viên

“Happy Mid Autumn Festival!
The full moon moment can be seen in Autumn and it is time for reunions. May you and your family have a Mid Autumn 2022 with bliss and happiness.
Thank you for being an essential part of our success over the years.
Best wishes!”


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close