Share This
//Noel 2016

Noel 2016

Hòa cùng không khí “se lạnh” của thành phố Hồ Chí Minh, thành viên Rivercrane đã có một buổi tiệc ấm áp mừng Giáng Sinh đầy màu sắc.

b8f23898de9ee3cc35bf19457a3a8c8405b71a532a1966d48epimgpsh_fullsize_distr

Bữa tiệc thật thịnh soạn với các món ăn, và đặc biệt không thể thiếu dưới chân cây thông Noel là những món quà đầy màu sắc được chuẩn bị công phu từ các thành viên Rivercrane để chuẩn bị cho những bất ngờ “cười đau bụng” sắp tới.

noel-1

Màn trao đổi quà là màn được mong chờ nhất nhưng MC An lại phải dùng biện pháp cưỡng chế để mọi người tham gia vì hình như những món ăn cho bữa tiệc lần này quá ngon.

Nhưng màn trao quà có vẻ không hấp dẫn bằng những món ăn đã diễn ra với những tràng cười đau bụng vì những câu đố không giống ai để tìm ra con số món quà đã được đánh từ trước. Ai biết được “Sau con dê là …”, còn có câu “Tổng từ 1 đến 10 nhân 3/5”, ai biết số mấy nào, còn có số đề nữa chứ, lần đâu tiên MC An bị làm khó đến không nói nên lời.

Kết thúc buổi tiệc mọi người đều nhận được món quà của mình, mặc dù có những món trao không đúng giới tính lắm, “đem về cho vợ xài chứ sao” một thành viên chia sẻ.

 


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close