Share This
//Noel 2017

Noel 2017

Năm nay tuy tập thể Rivercrane Việt Nam phải đón Noel trễ hơn chính thức vài ngày do lý do phải đợi văn phòng mới được làm xong. Đón giáng sinh trong một không gian mới, rộng rãi hơn thoải mái hơn, niềm vui không giấu được trên khuôn mặt mỗi người.

Bữa tiệc thật thịnh soạn với các món ăn và đặc biệt không thể thiếu dưới chân cây thông Noel là những món quà đầy màu sắc được chuẩn bị công phu từ các thành viên Rivercrane để chuẩn bị cho những bất ngờ sắp tới. Đặc sắc của năm nay là mọi người sẽ được bóc thăm để nhận số của mình, nhưng điều lạ là trên các món quà không hề có số. Năm nay mọi người sẽ được tự tay chọn món quà cho mình. Con sô mọi người nhận được chính là số tứ tự lên chọn quà. Những ai bóc được số sau ban đầu rất buồn vì mình không còn nhiều cơ hội lựa chọn. Nhưng nào ngờ có những thành viên chuẩn bị quà cũng rất lầy, món quà to nên không thèm gói, chỉ bỏ vào đó một tờ giấy ghi tên món quà, thế là chọn cuối đôi khi là một lợi thế nhé.


Nhưng màn trao quà có vẻ không hấp dẫn bằng độ ghiền Bi lắc của cái hội này.

Trong này có một người bị cho nhận quà cuối cùng vì cái tội mê chơi.

Kết thúc buổi tiệc mọi người đều nhận được món quá do mình lựa chọn, mặc dù có những món trao không đúng giới tính lắm, “đem về cho vợ xài chứ sao” một thành viên chia sẻ.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close