Share This
//TRUNG THU 2017

TRUNG THU 2017

Thùng thà, thùng thình trống rộn ràng ngoài đình,
Có con sư tử vui múa quanh vòng quanh.
Trung thu liên hoan trăng sáng ngập đường làng,
Dưới ánh trăng vàng đàn em cất tiếng hát vang…

Trung thu năm nay đến với thật nhiều niềm vui. Trẻ con thì rước đèn dưới trăng, người lớn có những buổi tối giữa thu mát mẻ với một vài cơn mưa. Các anh chị em công ty Rivercrane Việt Nam lại đón một mùa trung thu nữa tại mái nhà chung. Năm nay, phòng GA đã đổi mới phong cách tặng bánh trung thu cho mọi người, không còn chọn những hãng bánh ngọt nổi tiếng nữa mà thay vào đó là bánh home make. Tuy bánh có thể không bắt mắt và không để được lâu đến cả tháng như bánh mua ở chợ, nhưng mùi vị thì khỏi chê đặc biệt là không chất phụ gia và chất bảo quản nha, rất an toàn với sức khỏe mọi người.
Ăn bánh trung thu thì phải uống trà chứ nhỉ, trà cũng theo trào lưu trà “nhà làm” ý lộn nhà trồng luôn, được trồng và đóng gói tại nhà nha mọi người, rất an toàn và tốt cho sức khỏe.

Ngoài hộp bánh, công ty còn gửi kèm đếm mọi người những chiếc thiệp chúc được thiết kế tinh xảo làm tăng thêm phần giá trị của món quà.
Bánh đã được trao đến tay mọi người trước trung thu 1 tuần để mọi người có thể cùng gia đình thưởng thức những chiếc bánh tươi này. Thay mặt ban quản lý công ty, anh Nguyễn Thanh Long đã gửi đến mọi người lời chúc một mùa trung thu an lành, hạnh phúc bên gia đình.

Một số thành viên đã chụp lại món quà và đăng lên mạng xã hội để khoe với bạn bè.

Sau đó không thể thiếu là buổi tiệc trung thu được tổ chức hoành tráng trước rằm tháng 8 hai ngày.
Trước khi bắt đầu bữa tiệc, đương nhiên là không thể thiếu công đoạn chuẩn bị, thực đơn năm nay vô cùng phong phú với đầy đủ màu sắc và thức uống.
Trăng lên cao, bữa tiệc thật đầy màu sắc vui nhộn.
Trong không gian ấm cúng đó các đồng nghiệp đã trở nên như người thân thương, anh em trong một gia đình!!


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close