Share This
//Trung thu đã đến

Trung thu đã đến

Tháng 8 âm lịch, chắc hẳn ai trong chúng ta cũng biết ngày Trung thu sắp đến gần. Mọi người đang chuẩn bị những món quà dành cho những người thân yêu, đó là những hộp bánh trung thu được chọn lựa thật kỹ càng.

 

Cuộc sống nhộn nhịp ở Thành phố sẽ khiến Trung thu bây giờ có thể rất khác trung thu của ngày xưa. Không có hình ảnh đám trẻ cầm đèn ông sao đi quanh xóm, mà thay bằng đèn điện có cả âm thanh. Không có hình ảnh gia đình ngồi quanh mâm cỗ, mà thay bằng dòng người đến các trung tâm hiện đại “check in” Trung thu.

 

Nhưng dù chúng ta có làm bất cứ gì, ở bất kì đâu, chúng ta cũng luôn nhớ về gia đình trong ngày tết Đoàn viên. Hình thức có thể khác nhưng những giá trị tinh thần thì không bao giờ thay đổi. Và dù cho xã hội có phát triển đến mức nào đi chăng nữa thì ngày Trung thu vẫn mãi là “Tết Đoàn viên” của gia đình và là “Tết thiếu nhi” của các bạn nhỏ.

Bên cạnh gia đình nhỏ còn có gia đình lớn Rivercrane Việt Nam. Trung thu năm nay, công đoàn công ty đã gửi đến các công đoàn viên những hộp bánh trung thu xinh xắn, cùng với đó là những lời chúc ý nghĩa gửi đến các anh chị nhân viên, người thân và gia đình. Chúc mọi người và đại gia đình Rivercrane Việt Nam có một Tết Đoàn viên thật đầm ấm và vui vẻ. Ahihihihi.

Trích RCVN vol 52 – Blog nhân viên, xuất bản ngày 20/09/2018.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close