Share This
//“Vẻ đẹp bên ngoài bắt nguồn từ sức khỏe bên trong”

“Vẻ đẹp bên ngoài bắt nguồn từ sức khỏe bên trong”

Sức khỏe không chỉ là tài sản vô giá của mỗi con người, mà còn là khởi đầu cho mọi dự định trong cuộc sống. Có sức khỏe là có tất cả, chăm sóc, kiểm tra sức khỏe định kỳ là hành động hết sức cần thiết và quan trọng. Và tại Rivercrane Việt Nam, hoạt động định kỳ không thể thiếu hàng năm đó là tổ chức khám sức khỏe định kỳ cho tất cả các thành viên trong công ty.  

Năm nay Vigor Health Clinic là địa điểm mà RCVN chọn là điểm khám sức khỏe định kỳ cho mọi người.

Cũng như mọi năm, với số lượng hơn 95% thành viên đăng ký tham gia thì hoạt động khám sức khỏe năm nay cũng được chia làm 3 đợt khám nhằm giảm tải cho phòng khám để có thể đem lại chất lượng và dịch vụ tốt nhất cho mọi người.

Quy trình khám sức khỏe được diễn ra theo một trình tự cụ thể tiết kiệm thời gian, các khâu chuẩn bị đón tiếp của phòng khám rất nhiệt tình và chuyên nghiệp, tạo cảm giác thoải mái cho mọi người.

       Hình ảnh nhân viên của RCVN đang thăm khám tại phòng khám. 

Trong cuộc sống, không có gì quan trọng bằng chính con người bạn, một cơ thể khỏe mạnh và một tinh thần minh mẫn đó chính là hạnh phúc của con người.
Hoạt động khám sức khỏe định kỳ như một lời hỏi thăm và nhắc nhở mà RCVN muốn gửi đến tất cả các thành viên trong gia đình mình. Hãy luôn chú ý, quan tâm và chăm sóc sức khỏe của mình RCVNers nhé!

“Người có sức khỏe có một trăm ước muốn, người không có sức khỏe chỉ có một ước muốn duy nhất: đó là SỨC KHỎE”.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close