Share This
//WORLD CUP 2018

WORLD CUP 2018

Hòa cùng không khí sôi động của cúp bóng đá thế giới, năm nay các fan bóng đá của công ty Rivercrane cũng có một trò chơi nho nhỏ, đó là “Nuôi heo đất lấy tiền đi nhậu”.

Cách thức nuôi heo rất đơn giản: anh chị nào muốn cho heo ăn, chỉ cần bình chọn với tỷ lệ thích hợp cho đội bóng đá thua trong các lượt đá ngày hôm đó thì hôm sau sẽ được cho heo ăn.

Lượng thức ăn của heo sẽ ngày càng tăng khi heo “lớn” hơn.

Và cứ thế, mỗi buổi tối, sau một ngày làm việc vất vả, các anh chị đam mê bóng đá của công ty lại hăng say cổ vũ cho cả hai đội, vì đội nào thắng thì heo cũng đều được cho ăn. Mỗi sáng, sau các trận đấu, các anh chị lại có dịp chúc mừng, cảm ơn nhau vì những đóng góp trong công cuộc nuôi heo và cùng đón các người hùng quốc gia trở về nước sớm. Không khí hết sức sôi nổi.

Một ai đó còn lập biểu đồ để xem, sau một đêm máu lửa thì ai sẽ tạm thời trở thành “Minh chủ võ lâm” khi là cổ đông góp vốn lớn nhất trong tập đoàn nuôi heo, nhì bảng sẽ là của “Phó minh chủ”.

Và cuối cùng, sau đêm chung kết giữa Pháp và Croatia, bóng đá thế giới đã tìm ra nhà vô địch mới và hội fan bóng đá công ty Rivercrane cũng tìm ra được “Minh chủ võ lâm” đích thực. Khép lại World Cup 2018 với nhiều bình luận xung quanh các trận đấu, hứa hẹn các anh chị sẽ có một chầu nhậu đã đời khi mần thịt con heo béo núc ních sau hơn 1 tháng nuôi.


APPLY NOW


  Benefits

  SALARY & BONUS POLICY

  RiverCrane Vietnam sympathizes staffs' innermost feelings and desires and set up termly salary review policy. Performance evaluation is conducted in June and December and salary change is conducted in January and July every year. Besides, outstanding staffs receive bonus for their achievements periodically (monthly, yearly).

  TRAINING IN JAPAN

  In order to broaden staffs' view about technologies over the world, RiverCrane Vietnam set up policy to send staffs to Japan for study. Moreover, the engineers can develop their career paths in technical or management fields.

  ANNUAL COMPANY TRIP

  Not only bringing chances to the staffs for their challenging, Rivercrane Vietnam also excites them with interesting annual trips. Exciting Gala Dinner with team building games will make the members of Rivercrane connected closer.

  COMPANY'S EVENTS

  Activities such as Team Building, Company Building, Family Building, Summer Holiday, Mid-Autum Festival, etc. will be the moments worthy of remembrance for each individual in the project or the pride when one introduces the company to his or her family, and shares the message "We are One".

  INSURANCE

  Rivercrane Vietnam ensures social insurance, medical insurance and unemployment insurance for staffs. The company commits to support staffs for any procedures regarding these insurances. In addition, other insurance policies are taken into consideration and under review.

  OTHER BENEFITS

  Support budget for activities related to education, entertainment and sports. Support fee for purchasing technical books. Support fee for getting engineering or language certificates. Support fee for joining courses regarding technical management. Other supports following company's policy, etc.

  RELATED JOBS

  © 2012 RiverCrane Vietnam. All rights reserved.

  Close